Hun er ute med musikk.

Det er da ingen vits å slakte dette her!

Sophie Elise kan ha «fucked» mer enn «your friends».

Nye takter

4

Sophie Elise

«All Your Friends»

Universal Music Group

Blogger Sophie Elise Isachsen (22) er ute med single og da vanker det slakt fra høyre og venstre. Særlig har Jostein Pedersens slakt vakt oppsikt, der han kaller det  «bare ræl» og sammenligner musikken med en sexdukke. Riktignok er engelsken litt sånn Petter Solberg-aktig i uttalen og diksjonen noe famlende i popverket der Sophie Elise hviske-synger «I’m Gonna Fuck all Your Friends», i det som skal være en sang om brudd og ekser. Som Sophie Elise selv sa til VG: «For meg handler det om følelsen av å sitte hjemme og tenke at du lar noen ha kontrollen over deg samtidig som du tenker 'bare så at du vet det kunne jeg ha ligget med alle vennene dine, jeg kunne ha fucket opp livet ditt'».

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Lydmessig er dette litt som mye annet der ute. Mye bass, autotune, synthriff og en enkel melodi. Men det er da også det som er popmusikk i 2017. Den enkle melodien er dessuten riktig så smittsom og veien til radio bør være særs kort.

Les også: Sophie Elise: Jentemakta

Les også: Sophie Elise: – Vet jeg er et forbilde

Sophie Elise gikk høyt ut og kalte dette for en sang hun har skrevet selv. Riktignok sammen med et helt team i Sverige og produsert av Elias Näslin, så det spørs akkurat hvor mye hun har bidratt. Som blogger er det nok litt for lett å støte «ekte musikere» når man prøver seg som artist. Man må trå varsomt i norsk musikkbransje. Dette er ikke Sophie Elises første musikkutgivelse, hun har kommet med noen singler tidligere, men det er denne sangen som skal gjøre henne til popstjerne. Og akkurat det kan det hende hun blir. Og da har Sophie Elise «fucked» mer enn «your friends». Da har hun gitt fingern til en hel bransje. Men mest av alt til folk som Jostein Pedersen.