Det rapporteres mer musikk fra David Bowie. FOTO: NTB SCANPIX

David Bowie med nye album

Det vil komme mer musikk fra David Bowie.

Ifølge blant andre britiske Mirror og Newsweek, er det ventet et helt album fra Bowie i 2017. David Bowie, som gikk bort 10. januar i år, har en lang liste med musikk som skal ut til folket og dette skal være nevnt i hans testamente.

De framtidige plateslippene skal være musikk som ikke kom med på hans siste plate, «Blackstar», og helt tilbake til hans tidlige innspillinger på 70-tallet.

Newsweek rapporterte at det skal eksistere en lang liste med nye utgivelser som Bowie planla før sin bortgang. Det skal også være fem eller seks spor som allerede er spilt inn samtidig med «Blackstar», hans siste album som kom bare dager før Bowies død. Det neste albumet sal visstnok bestå av disse sporene, samt noen eldre og er ventet i 2017.

Følg Dagsavisen på Twitter og Facebook!

Dagsavisens musikkekspert, Geir Rakvaag håper på gull i Bowies arkiv.

Bowie var en av de  mest produktive og kreative musikerne verden har hørt. Det finnes kanskje fortsatt mye uhørt det er verdt å få med seg. Arkivene hans har ikke vært åpnet på samme måte som vi har sett med for eksempel Bob Dylan og The Beatles. Forhåpentligvis kan dette gjøres like ordentlig som Dylans «Bootleg»-serie.

LES OGSÅ: Bowies ukjente sider

Det jobbes også med et album fra sceneutgaven av «Lazarus». Det er fra før kjent at Bowie jobbet med nytt materiale helt fram til sin død.

Dagsavisens anmeldelse av David Bowies siste album: Alle tiders stjerne