Dette bør du spise på Tons of Rock

Entrecôte, elgbab, gyros eller bakt potet? Dagsavisen gir deg de beste – og verste smaksopplevelsene på årets festival.

Martin Nålby (til høyre) og Ola Eriksen fra Sande i Vestfold har tatt matpausen stående på Tons of Rock.

Kultur

Publisert Sist oppdatert

Ikke bare skal 120.000 mennesker fraktes opp og ned fra Ekebergsletta på årets mest kaotiske helg – de skal også mettes. Heldigvis tilbyr matbodene på Tons of Rock et rikt utvalgt av retter fra hele verden. Dagsavisens matanmeldere Byløvene har testet noen av dem for deg.

Som på enhver annen festival, kan åpningsdagen for matbodene by på innkjøringsproblemer. Det kan derfor tenkes at kvaliteten løftes i løpet av festivalen.

Hei
Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre

5 uker - 5 kroner

KJØP

Powered by Labrador CMS