Kultur

Elon Musk latterliggjøres for «frieri» til Taylor Swift

Elon Musk fridde til Taylor Swift og ba henne om å slippe løs flere musikk- og konsertvideoer direkte på X, tidligere kjent som Twitter.

Det skjedde før helgen, i kjølvannet av at Taylor Swift reklamerte for det kommende slippet av sitt gjeninnspilte 2014-album «1989».

Elon Musk kom med henstillingen på Swifts post på X, og skrev at han «anbefaler at du poster noen musikk- og konsertvideoer direkte på X-plattformen», rapportere LA Times.

Oppfordringen ble ifølge Buzzfeed News tatt dårlig imot av mange av Taylor Swifts 94 millioner følgere på X, så vel som i diskusjoner på Reddit.

«Forbløffende, jeg visste ikke at man kunne være nedlatende og tigge samtidig», skriver en X-bruker, mens en annen observerte: «Hun er så mektig at hun har en milliardær som vil nyte godt av hennes innflytelse».

Atter andre synes det er «utrolig flaut» og «patetisk» at Elon Musk gir Taylor Swift forretningsråd som hun aldri har bedt om – og skriver: «Du trenger henne, hun trenger ikke deg».Nyeste fra Dagsavisen.no: