Kultur

Se bildene fra Röyksopp i Oslo Spektrum

Röyksopp gjorde Oslo Spektrum om til en klubb denne lørdagen. Se bildene her, med Susanne Sundfør, Astrid S og fullt show.

Dagsavisen anmelder

Det har gått sju år siden sist Röyksopp sist spilte i Oslo Spektrum, men nå var det endelig duket for en ny konsert. Den gang besøkte Svein Berge og Torbjørn Brundtland Oslos storstue med svenske Robyn i kjølvannet av albumet «Do It Again» fra 2014. Mye har skjedd siden den gang, ikke minst ny musikk. Alle de som så dem på Piknik i Parken i fjor sommer visste at de hadde litt av en fest i vente, og denne gangen bød de også på gjester som gjorde konserten eksklusiv for Spektrum-publikummet.

Etter tur inntok de scenen, først bakerst på podiet mellom Berge og Brundtland, så senere utover i konserten på selve scenen. Først Gunhild Ramsay Kristoffersen fra Bow to Each Other, så gjennom flere låter Susanne Sundfør - som for øvrig selv ga ut ny musikk samme uke som hun gjestet Röyksopp - og Astrid S. I sentrum for det hele den nye trilogien «Profound Mysteries». Vi fikk ikke alle 30 sporene, men noen av dem i tillegg til noen hits fra ikke altfor gamle dager. Her er bildene fra konserten der ikke minst danserne dro i gang festen.

Se stor billedekarusell fra Röyksopp-konserten her:

Röyksopp i Oslo Spektrum.
Röyksopp, Oslo Spektrum
Röyksopp i Oslo Spektrum.
Röyksopp i Oslo Spektrum.
Röyksopp i Oslo Spektrum.