Kultur

Er du årets profet 2022?

2021 går mot slutten. Men hva skjer i 2022? Bli med på Dagsavisens gjettekonkurranse!

Bli med og spå framtida, i Årets profet 2022!

Året er på hell, det er på tide å tenke framover. Tradisjonen tro, inviterer Dagsavisen våre lesere til å spå utfallet av små og store hendelser i inn- og utland det kommende året. Ære og berømmelse er viktigste premie, men vinneren får også diplom, og valgfritt årsabonnement på Dagsavisen

Flere spørsmål dreier seg om nye jobber. Får Jens Stoltenberg jobben han har søkt på, som sentralbanksjef? Og sitter alle Jonas Gahr Støres ministre trygt ut 2022? Hva med den mye omtalte, dels elskede og dels forhatte Sløseriombudsmannen? Sitter Emmanuel Macron trygt i Frankrike, Boris Johnson i Storbritannia, Magdalena Andersson i Sverige? Og hva med selveste prins Charles – kan 2022 bli året der 73-åringen tar steget opp til konge, eller blir ikke det nødvendig?

Beholder Socialdemokraterna, her representert ved statsminister Magdalena Andersson, makta i Sverige?

Korona preget starten og slutten av 2021, slik det preget 2020. Hvordan blir det i 2022? Avholdes endelig de lenge avlyste konsertene med Karpe i Oslo Spektrum? Hvordan går det med Kaizers, med NRK-sjefsvervet, og hvem vinner Bragepris?

Sølv og bronse ble fasit i 2014. Får Therese Johaug gull i OL 2022?

Og hva med sportsåret 2022? Vi antar at vinter-OL og fotball-VM går som planlagt – men hvem vinner medaljer? Og hvordan går det med Torshovs stolthet, Skeid, i Obos-ligaen? Et par jobbspørsmål har det blitt plass til også innen sport, denne gangen om Ole Gunnar Solskjærs videre karriere, og om Erling Braut Haalands eventuelle pris.

Hvordan går det med Skeid i 2022?

Det aller viktigste spørsmålet, av aller høyeste samfunnsmessige betydning, har imidlertid gjemt seg nederst i kategorien politikk/samfunn: Blir 2022 året da Trygve Slagsvold Vedum tar skikkelig av på TikTok?

Klikk her for å komme til årets spørreskjema. Svarfristen er 9. januar. Lykke til!


Viktig spørsmål: Hvor stor blir Trygve Slagsvold Vedum på Tiktok i 2022?

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen