Kultur

Se bildene fra Raga Rockers på Rockefeller

Raga Rockers åpner konsertåret i Oslo med to fullsatte hus på Rockefeller. Se bildene fra årets første konsert.

Dagsavisen anmelder

Bilde 1 av 15

Se bildekarusell over

Raga Rockers har gjort det til en tradisjon å levere varene rundt jul og nyttår, og igjen bruker de årets første helg på Rockefeller og sitt eget kjernepublikum. Dagsavisen var tilstede fredag 4. januar, på den første av de to konsertene som også utgjør starten på vinterens turné som blant annet bringer dem til Bergen, Fredrikstad, Moss, Halden, Trondheim og Hønefoss. Starten i Oslo gjør det lett å slå fast at Raga Rockers fortsatt troner som et av de beste klassiske bandene i norsk rock: Les anmeldelsen her: Raga Rockers knuste alle nyttårsforsetter

Les også: Michael Krohn som crooner

Les også: Gledelig overrasket

Les også: Dumdum Boys veltet Rockefeller

Les også: Dumdum Boys på Rockefeller: Se bildene

Les også: DeLillos svever over Chat Noir

Les også: DeLillos svevde over Øya

Les også: No. 4 er blitt et av Oslos største band