Kultur

10-åringen som kler seg som en bankdirektør: – Jeg liker å kle meg opp

Flynn er bare 10 år gammel. Men han har allerede utviklet sin egen signatur-stil.

Den fikse fjerdeklassingen ble intervjuet av New York Post da han var på shoppingtur sammen med en egen stylist nylig. Målet var å fornye garderoben foran høstens skolestart.
–  Jeg liker på kle meg opp. De fleste ungene kommer i joggebukse og hettegenser, men skal jeg være helt ærlig føler jeg meg ikke velkledd og formell nok i jeans og piquettrøye, sier den veslevoksne herremannen på 10 år.

###

Flynn og sin stylist

(Faksimile/Fox News)

Mor bekymret

Flynn stoler på sin egen smak, men moren hans er mer bekymret. Hun mener sønnen kler seg for konservativt, og har hyret inn stylisten Mona Sharaf for å hjelpe han å sette sammen en ny høstgarderobe. I følge stylisten er 10-år gamle Flynn slett ikke hennes yngste klient. Hun har allerede stylet opp en 3-åring for sesongen. Hun hevder barn i dag er mer stilbevisste enn noen gang tidligere, og foreldre lar barna selv bestemme hvordan de vil gå kledd.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Fornøyd

Etter en dags shopping på Manhattan kan Flynn dra hjem med klær for godt og vel 2000 dollar, som inkluderer en marineblå dress til 800 dollar, en blazer til 400 dollar og italienske loafers til 200 dollar – alt sammen sponset av Flynns bestefar som er den som har lært Flynn kunsten å kle seg korrekt. Flynn er godt fornøyd med resultatet i handleposene. Og han har klare preferanser når det gjelder Manhattans klesbutikker: Brooks Brothers på Madison Avenue.
–  Jeg setter min stolthet i å velge kvalitet, og er skeptisk til butikker som J. Crew fordi de kjører er litt for uformell, sier Flynn, og poserer i nyinnkjøpt, marineblå «styremøte»-look.

Les også: Tusener vil hedre Aretha Franklin

Mer fra Dagsavisen