Kultur

Vi lever i et fryktelig dårlig land

Jeg begynner å lure (og mange med meg) om ikke landet vårt står ved kanten v stupet for makan til klaging og syting skal man lete lenge etter!

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

Jeg samler hvert år på utklipp fra mange aviser- spesielt foran hvert valg har jeg som hobby å lese partiprogrammer samt klippe ut de vesentligste innlegg fra forskjellige retninger. Nå er jeg i ferd med å ta en vareopptelling og det er ikke lystelig lesning. Ut fra innelggene (ca 70 %) ligger landet vårt så dårlig an at vi skulle endt så langt ned i statistikken at vi hadde bllitt passert av Nigeria og Somalia mht til land å leve i. Hvis mine analyser er riktige, så er mitt råd til folket: Flytt snarest til Spania eller et annet EU-land for her i Norge går det ikke an å leve lenger. Ikkke har vi gode nok skoler, ikke har vi en eldreomsrog, vårt helsevesen er ute av kontroll og ikke å forglemme NAV - en vederstyggelighet av en koloss som får enkeltmennesket til å krype nærmest under teppet. Og så dyrt alt har blitt da gitt: Det er ennå godt vi har svenskene som kan hjelpe oss med noen kilo mel og ditto vodka. Jeg har begynt å pakke ! Har du? (i hvertfall kan syterne pakke etter valget. Da skal NAV forsvinne og fattigkassa komme frem igjen! Lykke til med svineriet!)

Mer fra: Kultur