Kultur

Det pågår en SV-kampanje!

I de siste uker, mens Sv stadig syker på meningsmålinger kan det synes som om det er satt i gang en landsdekkende kampanje for å flasche SV - saker i media. Den er åpenbart organisert.

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

Sv har i de siste uker frontet den ene forside etter den andre etter at det ble klart at de var i ferd med å havne under sperregrensen. Stadig nye kjernesaker for SV blir omtalt i en rekke aviser og nettsider. Det er lite grunn til å tro at dette er tilfeldig. Samtidig er andre partiers saker åpenbart fraværende.

Den ene ugjennomtenkte forslag etter det andre fra SV blir gjenstand for medias omtale. Barneminister Thorkildsen som leste 70 Morgan Kane bøker som ung har et syn på menn som til forveksling ligner Morgan Kanes kvinnesyn, bruk og kast...

I hovedsak kvinner skal nå få blankofullmakt til å nekte far kontakt med barnet uten annen begrunnelse enn ren synsing. «I tilfeller hvor barnet står i fare for å bli utsatt for vold eller overgrep under samværet, skal barnet kunne holdes tilbake». Jeg øyner en eksplosiv konfliktøkning for barn takket være disse ugjennomtenkte emosjonelle lovforslag fra dette minipatiet!

Vi ser dette i mange saker allerede. I kvamsaken har en mor i 14 år sabotert samvær, idømt tvangsbot, men slipper betale! Systemet blir fullstendig latterliggjort når man er opp mot slike. Det finnes faktisk forstyrrede mødre der ute som kidnapper og saboterer barns samvær med sin far utelukkedne grunnet egne udekte narsissistiske behov, behov for å fjerne far fra sin nye psykologiske familie og ut fra rene hevn og misunnelsesbehov. Har du ikke kunskap om dette Thorkildsen?

Så skal det selvfølgelig sies at barn blir utsatt for vold i dag, men de blir det vel så ofte fra bostedsforelderen, alstå fra MOR! I Christoffersaken så vi dette. Blir ikke Thorkildsen ansvarlig for neste dødsfall når en mor saboterer fars tilknytning slik at vold fra stefar/mor kan skjules?

Hva med å begynne å heve kunskapsnivået i barnevernet FØR du bidrar til å ødelegge flere barn og familier?

Allerede i dag VET vi at slik får dødlige konsekvenser for barn. I Christoffersaken ble hans far nektet kontakt av mor, det resulterte i drap, med påfølgende latterlige straffer for stefar og mor. I Alvdalsaken mente den sparkede psykolog Jannike Willock i samarbeid med barnevernet at barna burde bo med mor, far utestengt. I kvamsaken har mor med god hjelp av barnevernet sabotert barnets samvær med sin far i årevis, med vold, seksuelle overgrep og psykiske problemer for barna som resultat.

Thorkildsen hadde en venninne som var utsatt for vold, dermed generaliserte hun at alle menn er potensielle voldsforbrytere. Samme tankegang som Støre viser om akuttmottak, som han mener fungerer helt bra, for den ene gangen han var der gikk det bra. At slike kunnskapsløse mennesker skal sitter i regjering er ufattelig. Ørjaseteres innlegg om forskjellen på individ og gruppe burde være hjemmelekse for slike politikere.

Videre mener Thorkildsen på grunnnlag av psykobabler Raundalens bestillingsverk at det biologiske prinsipp må vike. Flere barn skal inn i barnevernet der dødligheten ihht NIBR rapport fra 2005 er ekstremt høy sammenlignet med befolkningen ellers. 700 døde barn, 150 selvmord av barn , barnevernet hadde ansvaret for. Ingen er straffet for disse dødsfall. Garnessaken fra 60 tallet flasher over hukommelsen....

Underlig nok "glemte" den gode Raundalen å ta med forskning som viser at det er et livsfarlig prinsipp. Mye forskning viser dette og senest i år ble dette bekreftet Reiter &al. (2013):

Barn som mister kontakt med en forelder etter skilsmsisse viser klare tegn på psykisk problemer helt opp i voksen alder!

- majoriteten av barn som mister foreldrekontakt, mister kontakt med sin far
- markert økning der barn mister kontakt med sin far
- steforeldre kompenserer ikke for tap av foreldrekontakt
- biologiske foreldre synes være svært viktige
- regulær kontakt med begge foreldre reduserer skadevirkning
- skilsmossens skadeeffekt avtar ikke med tid
- det er ikke skilsmisse som så, men tapet av foreldrekontakt som er skadelig
- tapt foreldrekontakt førte til økt emosjonell og psykosomatisk problematikk
- problemene er synlige helt opp i voksenalder
- tapt foreldrekontakt hadde alvorligere følger enn tap ved død

Dette er et utrykk for det biologiske prinsipp. Adopterte som søker sitt opphav likeså.

Medias røde journalister pøser på med:

- Strippeforbud

- verneplikt for kvinner

- vraking av det biologiske prinsipp

- hijab for politiet

- forbud for eiere å ta utbytte fra barnehager osv osv

Alle disse saker er postet de siste uker og fremstår som helst åpenbart i en organisert prosess for å få Sv over 3%. Jeg spør hvem står bak denne åpenbart organiserte aksjon....

Mer fra: Kultur