Coop tilbakekaller kjøtt- og karbonadedeig etter salmonella-mistanke

Coop kaller tilbake kjøtt- og karbonadedeig av merket Coop som er produsert av Fatland Ølen etter salmonella-mistanke.

En rutinekontroll har avdekket mistanke om salmonella i en av matvarekjedens kjøttdeiger.

– Prøven er ikke enda bekreftet positiv, men vi velger å trekke alle produktene produsert samme dag av «føre var»-prinsippet til endelig svar foreligger, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

Han opplyser at det ikke medfører helsefare å spise produktene så lenge de er varmebehandlet.

Kjeden oppfordrer kunder som har kjøpt de aktuelle produktene til å levere de tilbake til butikken.

Produktene det gjelder er produsert 19. august 2019. Her er den komplette listen:

  • Coop Karbonadedeig 400 g, holdbarhet 06.09.2019
  • Coop Kjøttdeig 400 g, holdbarhet 06.09.2019
  • Coop Svin Kjøttdeig 400 g, holdbarhet 02.09.2019
  • Coop Svin Karbonadedeig 400 g, holdbarhet 02.09.2019
  • Coop Kjøttdeig storfe og svin 17 %, holdbarhet 02.09.2019
  • Coop Lam kjøttdeig, holdbarhet 02.09.2019