Annonse

Sirkus stengte parkeringsmulighetene

Det er midlertidig parkeringsforbud i Peder Ankers gate fredag 9. juni i forbindelse med sirkusforestilling på Skolestadioen.

Annonse
Halden24

Det melder Halden kommune på sine nettsider.

Cirkus Agora skal ha forestilling på Skolestadion fredag 9. juni. Årsaken til at denne plassen benyttes er lydprøver på festningen. Operaforestillingen nærmer seg og på grunn av forberedelsene der kan ikke det vanlige sirkusområdet ved festningen brukes.

- Fordi Cirkus Agora benytter mindre telt og ikke har store dyr som andre sirkus, har Halden kommune gitt dem tillatelse til å gjennomføre sin forestilling på Skolestadioen, skriver kommunen.

Sirkuset har behov for en rekke parkeringsplasser for blant annet lastebiler og trenger derfor å ta i bruk Peder Ankers gate.

- Det er gitt tillatelse til å gjøre dette i Peder Ankers gate mellom Rødsbergs plass og Stadionbakken. Det vil derfor bli parkeringsforbud for andre i det samme området fredag. Dette skiltes fra fredag morgen. Skiltene vil bli fjernet igjen når plassen er ryddet fredag kveld og de vanlige parkerinsplassen vil da være tilgjengelig igjen.

Annonse