Annonse
Astrid S er klar for Halden.

Astrid S med eksklusiv opptreden i Halden

Det er en stolt Martin Gundersen som melder at Astrid S kommer til Brygga Kultursal.

Annonse
Halden24

Av: Sofie A. Lysø

- Nok en gang har vi sikret oss et stort navn til vår kulturby, og denne gangen er vi en av 11 norske byer på turneen. Resten av turneen inkluderer Canada, USA, Danmark, Tyskland, Belgia, Nederland og England, forteller Gundersen.

- Astrid S kommer til oss i Brygga Kultursal lørdag 18. november. 

Astrid S har nettopp gjennomført en utsolgt turne i New York, Los Angeles og London, og singelen Breathe er streamet hele 23 millioner ganger på Spotify alene og er en av låtene selveste Elton John plukket ut som sin ukesfavoritt på Beats 1. I tillegg ble den Ukas låt på BBC Radio 1. Videoen nærmer seg 2 millioner visninger på youtube og VEVO. Astrid S har også nettopp blitt ambassadør for for fotballorganisasjonen UEFA.

- Er det noe rart vi gleder oss, sier Martin Gundersen.

30. juni slipper Astrid S EP´en Party´s Over, samme tittel som kommende turné.

Astrid S har gjort det meget skarpt de siste årene og kanskje spesielt det siste året. Hun begynte å spille piano da hun var bare 6 år gammel og begynte å synge og skrive sanger som ung tenåring.

Etter å ha sluppet sin første single "2AM", har den norske indie-pop yndlingen gjort stor suksess som artist, sanger og låtskriver over hele verden. 19-åringen har allerede oppnådd 5 ganger Platinum-status i Norge på "2AM", har hatt nesten 100 millioner verdensomspennende streaminger på Spotify, solgt ut sin første norske klubbturné og har blitt remixet offisielt av blant andre den hotte produsenten Matoma.

I tillegg ble Astrid nylig kåret til Spotify Nordic Spotlight Artist for 2016, samt "Norges neste store pop-eksport" av NYLON Magazine.

Høsten 2016 utgav Astrid S sitt nye solospor "Hyde", produsert av den raskt populære Lido (The Weeknd, Alt-J, Bastille, Banks) og co-produsert av svenske duo Cal Maui & Blisse. Sporet hadde premiere på Fader Magazine og representerer den første nye musikken fra Astrid S siden debuten hennes ble singel "2AM" og hennes opptreden på Aviciis "Waiting For Love" remix EP i 2015.

- I løpet av vinteren har hun jobbet med å fullføre sin høyt forventede debut-EP, som kommer ut i vår. I mellomtiden har den seneste singelen av Matoma og Astrid S - "Running Out", blitt populær over hele verden og den vil snart treffe 30 millioner streaminger på Spotify alene, opplyser Martin Gundersen som nå ser fram til å møte Astrid S i Halden.

Annonse