463 treff for "haakon-thon"

Eirik Kjønøs siste arbeidsoppgave i Grorud har vært å hjelpe klubben med å finne hans etterfølger.

«Kjøp ungt, utvikle, og selg videre» har vært Eirik Kjønøs mantra i Grorud. Nå må klubben gjøre det samme for å erstatte ham.

– Det er ikke godt i det hele tatt, men vi må kutte kostnader, sier styreleder Birger Vestby til Dagsavisen etter at det onsdag kveld ble endelig bekreftet av Dave Livingston er ferdig som hovedtrener i Manglerud Star.

Et forslag til endring i kompensasjonspakka til idretten får spillere og ledere i Oslo-hockeyen til å reagere. – Det er hårreisende, sier Manglerud Star-spiller Kjetil Martinsen.

Manglerud Star leverte nærmest en reprise av kampen borte mot Frisk Asker på søndag, men borte mot Sparta fikk de i hvert fall med seg ett poeng, etter at kampen gikk til straffeslagskonkurranse.

Telefonen til Groruds styreleder Richard Pedersen har ikke stått stille siden nyheten om at Eirik Kjønø forlater klubben sprakk torsdag.

Vi har tatt en prat med Ghayas Zahid, Amin Nouri og Johnny Buduson i anledning Klemetsruds 100-årsjubiluem lørdag 12. desember.

Intervju med ny MS-trener André Lysenstøen

Flere spillere og trenere i Oslo-bandyen hadde håpet at seriestarten ble utsatt. Det blir den ikke, til tross for at kun én av kampene kan spilles.