Strømsgodset permitterer

Administrasjonen begrenses. Spillere og trenere vurderes.

Det er Strømsgodset.no som melder om den nye permitteringsbeslutningen på godset.no onsdag kveld, og kaller situasjonen klubben står i for «den tøffeste kampen»:

«Dette er Strømsgodsets viktigste kamp noen sinne. Den skal vi vinne. Vær ikke i tvil om saken. Vi skal skape nye magiske øyeblikk på Gamle gress - sammen med alle dere som er så glad i klubben». Ifølge Drammens Tidende dreier det seg om hele utviklingsavdelingen, inkludert innehallen Talentgården på Sundland, totalt 20 ansatte.

«Strømsgodset er også en arbeidsplass for mange. Trenere, spillere, støtteapparat, administrasjon. Når aktivitet stopper opp, og vi ikke får gjennomført det vi skal så stanser også inntektsstrømmene opp. Umiddelbart. Det finnes ingen midler å drive for, det finnes ingen aktivitet å bedrive!

Vi har da gått til det tunge skritt å permittere ansatte i administrasjonen i Strømsgodset. Det er en usedvanlig tung beslutning, det er en fryktelig beskjed å både gi og få. Men det finnes ingen annen vei, det finnes ikke noe annet valg. Vi må gjøre det for å klare oss», skriver klubbens ledelse.

Daglig leder Dag Lindseth Andersen venter i det lengste med å permittere spillere, ettersom NFF har bedt FIFA se på overgangsreglene for å forhindre at attraktive spillere kan plukkes av andre klubber etter 14 dagers permittering. Ifølge DT ønsker Andersen å permittere alle eller ingen.

«Inntil videre vil kun noen ytterst få være i jobb, noen delvis, mens det også fortløpende vurderes hvorvidt spillere og trenere skal permitteres», er det klubben selv skriver om saken onsdag kveld.