Drammen holdt så vidt unna i toppkampen

Drammen ledet stort flere ganger hjemme mot Runar Sandefjord, men trengte en redning i sluttsekundene for å sikre 29-28 i eliteserien i håndball for menn.

Ved kampslutt ble André Bergsholm Kristensen omfavnet av lagkamerater. Han hadde da akkurat reddet et godt frikast fra Kennie Juncker Boysen. Det stoppet tabelltoer Runar fra å kjempe seg til uavgjort.

DHK sto med tre tap på sine fire siste seriekamper. Alle kom mot klubbens antatt tøffeste rivaler: Kolstad, ØIF Arendal og Elverum. Onsdag ble trenden endelig brutt.

Runar hadde kun avgitt poeng én gang i høst, men i Drammen kom de til kort. Både før og etter hvilen greide gjestene å redusere en stor luke.

I første omgang ledet Drammen på et tidspunkt 12-6. Likevel var det kun to mål som skilte lagene før sidebytte (15-13).

– Det er to topplag som møtes. Ofte er det sånn at når det ene laget får en god start, så vil det jevne seg ut etter hvert, sa Drammen-trener Kristian Kjelling til TV 2 i pausen.

Viktor Petersen Norberg ble hjemmelagets toppscorer med seks mål, mens Sander Myklebust noterte sju for Runar.

Begge lag står på ti poeng i eliteserien. Drammen har én kamp mer spilt enn Runar.