Nyheter

Nytt massasjekonsept etablerer seg i Drammen

Drammen er full av massasjesteder. Nå åpner snart abonnement-konseptet Squeeze.

Massasje-bransjen har vært i hardt vær de siste månedene. Drammens Tidende har avdekket at seks av ti massasjesteder i Drammen tilbyr seksuelle tjenester.

Daglig leder Erik Rehbinder håper massasjekjeden Squeeze kan bidra til å profesjonalisere bransjen. I starten av desember åpner de byens første massasjeklinikk i andre etasje på kjøpesenteret CC i Drammen.

– Vi har ingenting til felles med den delen av bransjen. Noe av det som fikk meg til å starte squeeze var ønsket om å lage et ryddigere og trygt massasjetilbud, der kundene skal slippe å være redd for rare blikk på vei inn og ut.

Les også: Oppsving hos Fotohuset i Drammen: – Plutselig vil folk ha fotoalbum igjen

Erik Rehbinder, daglig leder i Squeeze. Foto: Pressefoto / Squeeze

Massasjeabonnement

Squeeze er et massasjekonsept basert på en abonnementløsning. Man betaler 345 kroner i måneden, og får én massasje inkludert i medlemskapet. Glemmer man å ta massasje, spares den opp til neste måned.

– Vi ønsker at flere skal kjenne på nytten av regelmessig massasje. Det gjør vi gjennom å gjøre massasje profesjonelt, rimeligere og enkelt.

Massasjekjeden har en rekke klinikker i Oslo, i tillegg til én i Ski. Foruten klinikken i Drammen, ser de på lokaler i Bergen, Trondheim og Stavanger.

– Kundene går til oss av forskjellige grunner. Noen ønsker å stresse ned, andre vil løse opp stive muskler, eller sliter med revmatisme eller stiv rygg. I den grad det er mulig å behandle med massasje, og kundene mener det er nyttig, er de velkomne til oss.

Les også: 10.000 munnbind revet bort: – Behovet er enormt

Lokal massasjeterapeut

Rehbinder forteller at de i første omgang har tre-fire massasjeterapeuter i Drammen.

– De har veldig forskjellige utdanningsprofiler, men er alle godkjente massører, og registrert som alternative behandlere.

En av dem er Justyna Koszczynska (29), som har master i fysioterapi, og skal være ansvarlig for Squeeze i Drammen.

– Det er bra at Squeeze kommer til Drammen, for det er ikke så mange andre massasjetilbud å velge mellom her. Det finnes mange steder som tilbyr thaimassasje, men Squeeze er noe helt for seg selv. Det er en klinikk med proff massasje til lav pris.

Koszczynska kjenner til stigmaet rundt bransjen, men forteller at hun heldigvis ikke har hatt noen ubehagelige situasjoner med kunder som ønsker mer enn en vanlig massasje på jobb.

– Jeg tror det handler mye om hvordan Squeeze presenterer seg. Det er noe helt annet enn det inntrykket mange kan ha om noen thaimassasje-steder.