Nyheter

Én person utskrevet fra sykehuset

I sin daglige oppdatering til mediene kommer det fram at én person er utskrevet og antallet arbeidere i karantene har gått drastisk ned det siste døgnet.

På fredag opplyste ordfører Monica Myrvold Berg om at den første personen som har fått påvist koronaviruset nå er erklært frisk, og mandag følger Vestre Viken opp med en gladnyhet de også.

I sin daglige oppdatering til mediene opplyser Vestre Viken nemlig om at én person er skrevet ut fra Drammen sykehus, og at antallet innlagte på sykehuset derfor har gått fra ti til ni. Antallet innlagte i Vestre Viken er imidlertid fortsatt 29.

Antallet smittede på sykehuset i Drammen ligger også stabilt på tre, som det har gjort en stund, mens antallet ansatte i karantene nå har gått ned til 466. Det betyr at antallet i karantene har gått ned fra 711 på fredag til 466 i løpet av helgen.

LES OGSÅ: FHI: Strenge tiltak kan måtte pågå i måneder