Nyheter

Tre nye personer innlagt på Drammen sykehus

Totalt ti personer er nå lagt inn på sykehus i Drammen, etter at tre nye personer har blitt lagt inn det siste døgnet.

I sin daglige oppdatering til mediene opplyser Vestre Viken HF at det nå er ti personer som er innlagt på Drammen sykehus, og at tre nye personer har blitt lagt inn det siste døgnet.

Totalt i Norge er 28 personer lagt inn på sykehus det siste døgnet, der ytterligere sju personer er lagt i såkalt invasiv respirator. 21 pasienter får nå den type behandling i Helse Sør-Øst som Vestre Viken er en del av.

Fem nye ansatte på sykehusene i Vestre Viken har fått påvist smitte, men ingen av dem tilhører Drammen sykehus som fortsatt er registrert med tre smittede ansatte. Antallet i karantene har økt fra 689 til 711 det siste døgnet.

LES OGSÅ: Ytterligere sju koronasmittet i Drammen