Nyheter

Integrering i slalåmbakken

– Det var en stor pågang til de begrensede plassene som vi hadde til rådighet, sier arrangør av slalåmkurset for barn og ungdommer Nasim Rizvi.

Bilde 1 av 2

WWWF (World Wide Womens Forum) har gjennomført et slalåmkurs for barn og ungdommer, i vinterferieuka.

Det var en stor pågang til de begrensede plassene som vi hadde til rådighet. Noe som signaliserer at det er nødvendig med flere slike aktiviteter, sier Nasim Rizvi, leder i World Wide Womens Forum.

Vi trenger din mening! Vi setter stor pris på om du kan bruke et par minutter på å fortelle oss hva du mener om Dagsavisen Fremtiden

Hun forteller at de fleste som kom aldri hadde vært i slalåmbakken før, selv om det finnes tre slike anlegg med mange gode tilbud om skileik og aktiviteter i naturen.

Dette var med på å skape en skiglede, som vil gjøre det enklere for de å fortsette, og bruke bakkene som finnes.  Vi gjorde det også enkelt for deltagerne ved å leie nødvendig utstyr fra skiskolen. Vi ser på dette som et veldig viktig kurs og tiltak, som vil skape ferdigheter, kjennskap til naturen, og vil stimulere til videre skileik, og bedre integrering, sier Rizvi.

Hun skryter av Drammen Skisenter, som hun forteller at stilte med dyktige og engasjerte instruktører som klarte å geleide alle deltagerne gjennom kurset på en imponerende måte.

Jeg må også nevne at vi ikke hadde klart å gjennomføre dette uten fleksibiliteten og engasjementet som Drammen skisenter viste, ved å tilrettelegge for et slikt kurs i løpet av kort tid. Vi håper at dette kan inspirere flere til å bruke naturen, og bedre integrering, sier Rizvi.

Slalåmkurset var et samarbeid mellom WWWF, FRIFOND og INLO (Innvandrernes Landsorganisasjon), hvor fem frivillige var med og bidro til gjennomføringen.

###

Mer fra Dagsavisen