Mustafa (20) ny leder av Drammen Venstre

På årsmøte 19. januar valgte Drammen Venstre nytt styre. Den nye lederen er Mustafa Gezen.

Etter at Valgkomiteen instilte på at Mustafa Gezen skulle bli ny leder av Drammen Venstre, ble 20-åringen fra Drammen i helgen valgt til leder under årsmøtet i Drammen Venstre.

– Vi er stolt av å ha fått en ambisiøs og engasjert leder i Drammen Venstre, da vi har tradisjon for å løfte unge og engasjerte medlemmer opp i partiet. Dette er første gang vi har en leder med tyrkisk bakgrunn i Drammen Venstre – det er på høy tid, sier avtroppende leder Timo Nikolaisen.

Anders Wengen, gruppeleder for Venstre i kommunestyret, er svært fornøyd med valget av Gezen som det siste året har vært leder av Natur og Ungdom i Drammen.

– Vi er opptatt av nyskaping, og av inkludering og involvering. Vi har miljø og næring som to av våre hovedsaker, og sett i lys av dette kunne vi ikke funnet en bedre kandidat, sier Wengen.

Gezen selv er glad for å ha fått muligheten.

– Jeg gleder meg til å få bruke tid på å utvikle liberal politikk for Drammen. Miljøsaken er den desidert viktigste saken for meg og min generasjon – den vil jeg selvsagt holde høyt også i dette vervet, sier Gezen.