Målkalas da MIF gikk videre i cupen

(Pors – Mjøndalen 2-4) Vegard Hansen og Mjøndalen avanserte til 3. runde i cupen, men møtte et Pors-lag som yppet seg fra start.

Bruntrøyene fra Mjøndalen tok en oppskriftsmessig ledelse da Sondre Solholm Johansen satte inn 1-0 etter bare åtte minutters spill, men Granit Shala sørget for 1-1 drøyt ti minutter senere.

Vertenes jubel skulle imidlertid bli kortvarig. Etter 22 minutter sørget Fredrik Brustad for 2-1 til MIF. Fire minutter etter pause økte Sondre Liseth ledelsen til 3-1, og det så ut til å gå mot en komfortabel reise for gjestene.

Men etter en drøy times spill skapte Pors spenning på ny, og igjen var det 26 år gamle Shala som fant nettmaskene.

Pors kjempet for utligning, men Jibril Bojang sørget for 4-2 til Hansens mannskap. Det sto seg kampen ut, og MIF kan forberede seg på spill i 3. runde.

Pors – Mjøndalen 2-4 (1-2)

343 tilskuere

Mål: 0-1 Sondre Solholm Johansen (8), 1-1 Granit Shala (19), 1-2 Fredrik Brustad (22), 1-3 Sondre Liseth (str. 49), 2-3 Shala (63), 2-4 Jibril Bojang (69).

Dommer: Sander Magdalon Bråten.

Gult kort: Quint Jansen, Stian Aasmundsen, Mjøndalen, Jonas Sandnes, Pors.

Mjøndalen (4-3-3): Mathias Eriksen Ranmark – Alexander Betten Hansen, Sondre Solholm Johansen (Quint Jansen fra 50.), William Sælid Sell, Vetle Dragsnes – Dagur Dan Thorhallsson, Christian Gauseth, Stian Aasmundsen – Jibril Bojang, Fredrik Brustad (Adrian Aleksander Hansen fra 90.), Sondre Liseth (Alfred Scriven fra 72.).