Sps Marianne Lundteigen er død

Senterpartiet i Drammen, Svelvik og Nedre Eiker er i sorg etter at bystyre- og formannskapsmedlem Marianne Lundteigen (66) gikk bort 16. april, som følge av kreftsykdom.

Lundteigen ble i 2015 Drammen Sps første representant i Drammen bystyre på 16 år, og partileder Trine Borge Johansen roser hennes store og helhjertede innsats for senterbevegelsen og grasrota. Siden Tayfun Candogan har fritak, blir Johansen nå fast møtende i bystyret. Nytt medlem i formannskapet må velges.

«Marianne var som person raus og inkluderende, og hun hadde et særlig engasjement for de sakene som betydde mye for dem med minst stemme. Gjennom å løfte frem andre og støtte disse på veien videre var Marianne ikke bare en dyktig gruppeleder men også en uvurderlig venn. Marianne var leder av lokallaget vårt fra 2015 til 2018. Vi er dypt takknemlige for den enorme innsatsen Marianne la ned i lokallaget og kommunestyret på vegne av Senterpartiet. Vi vil sikre at dette arbeidet og engasjementet føres videre», skriver Trine Borge Johansen i en pressemelding på vegne av Senterpartiet.