Slår seg sammen: Lydia Smith (foran) og trener Martin Askim i Hokksund turnforening er blitt enige med nestleder og leder Morten Hansen og Pål Brattensborg i Hokksund troppsturn om å slå sammen turnforeningene i bygda. Mandag har de felles juleshow.

Slår sammen turntalentene i Hokksund

ØVRE EIKER: Siden januar har det pågått samtaler mellom Hokksund troppsturn og Hokksund turnforening med ett mål for øye: Å bli én stor turnforening, slik det var før 80-tallet.

I august ble all turnaktivitet i bygda igjen samlet under samme tak i Hokksundhallen, som eies av Hokksund turnforening.

Til sammen har de to foreningene 350 aktive medlemmer som driver med turn, dans og gymnastikk, og samarbeider alt om flere fellespartier. Til sommeren fullføres en fullstendig fusjon formelt.

- En sammenslåing vil hjelpe oss til en mer rasjonell drift,og forsterke det gode miljøet rundt våre turnere i bygda, sier lederne Lydia Smith og Pål Brattensborg i en pressemelding.

Mandag kveld har de to foreningene for første gang felles juleshow i Hokksundhallen, og lederne lover en forrykende kveld med 300 barn, ungdom og voksne i aksjon. Mellom kl 18 og 20 viser turnere fra 4 til 60 år sine kunster innen apparatturn, troppsturn,hiphop, frittstående, tumbling, trampett og showdance.