Må endre i boka om ekskjæreste

En hemmelig avtale med Broiler-artist Simen Auke gjør at avsnitt skal redigeres før Anniken «Annijor» Jørgensens debutbok kommer i nye opplag.

Anniken Jørgensen, mest kjent for bloggen Annijor.no, skulle mandag møte Broiler-artist Simen Auke i retten, etter at hun i sin debutbok «Bare en natt til» har omtalt blant andre ekskjæresten Mikkel Christiansen (Broiler) lite flatterende.

Auke ville gå rettens vei for å stanse boken, men en konfidensiell avtale om redigering i andre og tredje opplag gjør at rettssaken som var satt opp mandag ble avlyst, melder dt.no.

Solbergelvajenta har fått massiv medieoppmerksomhet for boka der både ekskjæresten Mikkel Christiansen og flere i tidligere omgangskrets skal være lett gjenkjennelige karakterer.

Simen Auke har reagert sterkt i etterkant av utgivelsen. Han ba retten om å utstede en midlertidig forføyning og dermed stanse salget av Jørgensens bok. Etter planen skulle han møte den nybakte forfatteren hos byfogden i Oslo mandag morgen, men møtet er nå avlyst.

– Ooog, jeg vet at mange av dere lurer på når jeg skal snakke høyt om alt som har skjedd i det siste, og det skal jeg. Men jeg må nesten vente til jeg vet hva som skjer, og hva jeg kan si og ikke. Men herregud, jeg lover! Det er mye å snakke om akkurat nå, men jeg prøver å fokusere på dere!!, er det eneste Jørgensen har skrevet om oppstyret, i en post på bloggen fra 2. oktober.