Annonse
Trekker barn og unge: Prebz & Dennis er svært populære blant den yngre garde. FOTO: TERJE BENDIKSBY/NTB SCANPIX

Fullt hus for Youtube-duo

Youtube-duoen Prebz & Dennis får barn og unge i Drammen til å gå mann av huse.

Annonse
Lokale nyheter

I dag klokken 15 kommer de norske Youtube-stjernene Preben Fjell og Dennis Vareide, bedre kjent som Prebz & Dennis, på besøk til Drammen kino i forbindelse med førpremiere på filmen «Prebz og Dennis The Movie». Det er det mange barn og unge i drammensdistriktet som har fått med seg.

Signering

– Vi la ut billetter rett før helgen, uten noe særlig annonsering før i begynnelsen av denne uka, og nå har vil solgt over 300 seter. Det er 340 seter i salen, det blir utsolgt før forestillingen, sier Carl Henrik Eilertsen, personal- og markedssjef ved Drammen Kino til Dagsavisen Fremtiden.

Ifølge Eilertsen er det først og fremst barn i alderen seks og opp til 15–16 som er interessert i de to norske Youtube-stjernene.

– De kommer for å møte publikum. Akkurat hva gjør bestemmer de selv, men de kan signere plakater, T-skjorter og effekter og det vil nok også være mulighet til å ta selfie sammen med dem og så videre, sier Eilertsen.

Over 200.000 følgere

Prebz & Dennis har 231.551 følgere på sin Youtube-kanal, og nå tar de altså Youtube-virksomheten sin videre fra verdensveven til filmlerretet. I Filmwebs omtale av «Prebz og Dennis The Movie» står det følgende om de to som omtales som Norges største Youtube-stjerner: «Prebz og Dennis får sine største utfordringer noensinne. Preben skal komme seg i form, og bestige et fjell med 60 kilo i ryggsekken – like mange kilo som han har gått ned. Samtidig blir Dennis utfordret til å både ta lappen og få seg kjæreste. Det blir også alt det vi kjenner fra deres Youtube-kanal, vlogging, pranks og skjult kamera.»

Annonse