Iver Fossum (t.h.) i duell med Bodø/Glimts Daniel Berntsen lørdag. FOTO: MATS TORBERGSEN/NTB SCANPIX

Fossum månedens spiller

FOTBALL: Iver Fossum har imponert for Strømsgodset denne sesongen. Midtbanespilleren er kåret til månedens fotballtalent i august.

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg har spilt. Det har vært veldig moro å få så mye tillit, og jeg føler jeg har gjort det bra. Så det er bare å fortsette ut sesongen. Det er en veldig hyggelig pris å få, så det setter jeg veldig stor pris på, sier Fossum.

Han sier trenerskiftet i Godset har hjulpet ham. Fossum får mer spilletid under David Nielsen enn forgjenger Ronny Deila.

– Jeg har fått mer tillit under David, og jeg liker mye bedre måten vi spiller på. Mye kortere pasninger, og vi spiller gjennom midten. Det er fotball som jeg liker veldig godt, og som jeg vet Martin Ødegaard og Gustav Wikheim også liker veldig godt, sier Fossum.

Fossum får 50.000 kroner som månedsvinner. Pengene gir han til barndomsklubben Huringen. 18-åringen har scoret tre mål og hatt to målgivende pasninger i årets eliteserie. Han har vært på banen i 20 kamper, 17 av dem fra start.