Annonse
FOTO: PRIVAT

Drammensambassadøren

– Vi topper fordi vi har de beste folka, sier Trine Bingen som er direktør for hotellet som scorer høyest på reisenettstedet Tripadvisor.

Annonse
Lokale nyheter

 

Hvem: Trine Bingen (45)

Hva: Direktør Clarion Collection Hotel Tollboden.

Hvorfor: Styrer Buskeruds og Drammens beste hotell ifølge reisenettstedet Tripadvisor.

 

Hvorfor tenker du at Clarion Collection Hotel Tollboden topper lista på Tripadvisor over Buskeruds beste hoteller?

– Det er ikke bare Drammens og Buskeruds beste hotell, men også Norges 12. beste på service. Vi topper fordi vi har de beste folka. Vi leverer kvalitet både på mat og på rom.

Hva har Tripadvisor og det at dere scorer så bra der betydd for dere som hotell?

– Tripadvisor er et veldig bra sted å score høyt, fordi det er en app eller nettside som folk som ikke vet hvor de skal bo, søker på. Om de for eksempel kommer på kjørende motorsykkel og søker, kommer vi opp først på grunn av rating, og får flere turister. Når jeg drar på chartertur til Kreta, leter jeg gjerne etter hvilke restauranter som scorer best på Tripadvisor, og får gjerne gode opplevelser jeg ellers ikke ville ha fått.

Hvilke faktorer topper lista hos dere når det gjelder å gi turistene en god besøksopplevelse?

– Et hotell er jo en hel pakke, men det viktigste er en hyggelig og god atmosfære. Et hotell er et hotell, så er det opp til de som er i hotellet å fylle det med noe ekstra. Selv om vårt hotell ser litt beskjedent ut utenfra, så kjenner de fleste umiddelbart at det er noe mer når man kommer inn.

Er det noe som burde vært bedre på hotellet?

– Jeg har fått tilbakemeldinger, blant annet på Tripadvisor, om at den eldste delen av hotellet bør pusses opp, og det har vi planer om å gjøre i løpet av 2018.

Hva anbefaler du turister å se eller gjøre når de er på besøk i Drammen?

– Det er litt avhengig av hva slags type turister det er snakk om. For voksne som har med seg barn, har det kommet mange nye ting som er supre. Lekeparken, skateparken, klatreparken ... Det er vanvittig mange ting for barnefamilier. Nå det gjelder godt voksne eller par, pleier vi å sende dem rundt elvebredden, ber dem gå innom museet eller på torget for å ta seg et glass vin, eller gå opp Spiralen. Det begynner også å bli flere aktive turister, som vil dra innover i marka, eller sykle, padle kajakk, klatre eller gå i Kjøsterudjuvet.

Hvilken bok har betydd mest for deg?

– Det er jo mange bøker jeg liker å lese. Jeg har ikke lest noen bok som har vært avgjørende for meg, men jeg har lest noen bøker som betyr mye for humøret mitt. Bøkene til Fredrik Backmann treffer både såre og gode punkter når jeg leser det. De er å anbefale. Men de har ikke hatt noen avgjørende effekt på livet mitt.

Hva gjør deg lykkelig?

– Venner og familie og en god runde med volleyball eller innebandy og spesielt hvis laget mitt vinner. Da er jeg skikkelig glad.

Hva misliker du mest ved deg selv?

– Nei, har dere et sånt spørsmål? Jeg har kommet såpass langt i voksenlivet. Jeg er 45 år. Det er ingenting jeg misliker ved meg selv, men at jeg har en del områder som kunne blitt bedre, absolutt. Jeg kunne vært litt mindre rotere og litt mer strukturert. Men da ville jeg mistet den greia som gjør Trine til Trine. Men jeg har flere områder som kan jeg kan forbedre meg på.

Hvem ville du helst stått fast i heisen med?

– The Beatles. Og da ville jeg at de skulle spilt «Blackbird» for meg.

Annonse