Nyheter

Det nye eventbyrået Drevent har en julegave til byen

Signe Wirell og Marius Magnusson ville gi noe som representerte det de gjør og som kundene kunne få noe faglig ut av. Slik endte det offensive teamet med Gjert Ingebrigtsen og Kjetil André Aamodt i Drammens teater.

HVEM: Signe Munk Wirell (40)

HVA: Driver eventbyrået Drevent i Drammen sammen med Marius Magnusson

AKTUELL: Arrangerer torsdag foredrag med Gjert Ingebrigtsen og Kjetil André Aamodt i Drammens Teater

Hvor lenge har dere jobbet med eventselskapet Drevent?

– Jeg og Marius startet opp eventselskapet Drevent i 2018, og før det hadde vi begge jobbet 10-15 år hver i eventbransjen med alt fra de små fin-pirk arrangementene, til de største kundene og eventbyråene.

Jeg har forstått det sånn at det er en dobbelt betydning bak navnet deres?

– Ja, eller til og med en trippel betydning hvis du tar med våre internasjonale kunder. Vi har kunder fra Tyskland som kaller oss for Dr. Event, så det er litt gøy. Men vi valgte det ordet fordi vi ønsker at vår erfaring skal komme våre kunder til gode, og siden vi begge er drevne i eventbransjen synes vi det var et godt ord. I tillegg til at det også er et ordspill på Drammen event, så det er mange betydninger her.

Hva gjorde at dere ønsket å starte opp i Drammen?

– Vi bor begge i Drammen, og elsker denne byen. For meg passet det best med småbarnslivet at vi ikke trengte å pendle så mye til Oslo, også så vi et marked for våre tjenester i denne byen. Da tenkte vi at vi skulle gi det et forsøk.

LES OGSÅ: Kan vinnerskalle læres?

Og det har gått bra forstår jeg?

– Det har gått veldig bra, faktisk enda bedre enn vi hadde håpet. Det første året var det mest planlegging, og ikke så mye arrangering. Vi ønsket oss rundt åtte millioner i omsetning for å få ting til å gå rundt, men takket være mange herlige og interessante kunder på slutten av fjoråret endte vi opp med 14 millioner. Som igjen betyr at vi allerede har ansatt en ny person for å være med på veksten vår.

Hvordan kom dere i kontakt med Gjert Ingebrigtsen og Kjetil André Aamodt i forbindelse med det foredraget de skal holde her i Drammen på torsdag?

– Vi satt og tenkte på hva vi skulle gi våre kunder i julegave, og kom fram til at vi ønsket at det skulle være noe som representerte det vi driver med og som våre kunder kunne få noe faglig ut av. Vi ønsket at det skulle være et bærekraftig valg, og etter å ha snakket litt med ulike folk i nettverket vårt kom Gjert Ingebrigtsens navn opp.

Så torsdagens julegave er rett og slett en julegave fra dere til deres kunder og Drammens befolkning?

– Det kan du si. Da vi hørte med Gjert og fikk vite at han kunne stille opp den 23. januar synes vi det var litt lite med ett foredrag, så da slo vi på stortromma og fikk tak i Kjetil André Aamodt også. Det er for å vise at vi setter pris på våre kunder, og for å gi noe tilbake til Drammen.

Hva kan dere i Drevent lære av foredraget «Vinnerskaller»?

– Vi får se hva vi sitter igjen med, men det jeg har tenkt på er at vi alle tre har satt oss tydelige målsettinger og vet hva vi vil oppnå. Det gjør at hvis vi møter på hindre, så vet vi hvor vi vil og hvorfor vi vil det.

LES OGSÅ: Masken og ilden – Drammens Teater 150 år

Hvilken bok har betydd mest for deg?

– Jeg leser ikke så veldig mange bøker, men «Nextopia» av Micael Dahlén kommer jeg ofte tilbake til. Han er en foredragsholder som forsker på våre forventninger til framtida og vårt syn på historien.

Hva gjør deg lykkelig?

– Når jeg er i situasjon der jeg er helt til stede i øyeblikket. Som for eksempel da jeg er med min sønn på fire år og han ler en slik latter bare han kan le slik at hele verden forsvinner.

Hvem var din barndomshelt?

– Det var min mamma. Hun var utrolig til stede og veldig sprudlende. Hun så ingen problemer, bare løsninger og hadde en passe blanding mellom naiv og visjonær i seg.

Hva misliker du mest ved deg selv?

– Jeg liker ikke å si at jeg misliker noe, fordi ord påvirker hvordan du oppfører deg og handler. På jobben får jeg mye skryt for at jeg er djevelsk effektiv, men baksiden av det er at jeg kan bli litt utålmodig og noen ganger ta litt for raske beslutninger. Det å ta et steg tilbake og puste ut litt er noe jeg jobber med nå.

Hva er du villig til å gå i demonstrasjonstog mot?

– Jeg gikk mye i demonstrasjonstog da jeg var mindre, men nå synes jeg sjeldent det er det beste virkemiddelet. Men at integrering fungerer og at alle mennesker har like rettigheter er viktig for meg.

Hvem ville du helst stått fast i heisen med?

– Hvis jeg var i en heis med Donald Trump skulle jeg trykket på alle alarmknapper og stoppknapper som fantes slik at verden ble skånet fra den mannen i noen timer. Ikke akkurat den jeg har lyst å være stuck i heisen med, men innimellom må man ta en for laget.

Mer fra Dagsavisen