Alle fotball- quizers mor

Setter du pris på en quizkveld med fotball som tema, er det vanskelig å ikke elske en quizkveld ledet av Drillo og Scheie.

Det legges opp til en uforglemmelig kveld full av fotballprat, intervjuer og fotballquiz, når to av landets største sportsprofiler besøker Lier kulturscene torsdag.

Arne Scheie er utdannet cand.mag. i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og fikk sitt første vikariat i NRK TV-sporten i 1971. 1. september 1972 ble han fast ansatt og ga seg ikke før han var en av allmennkringkasterens aller største stjerner, om ikke den største.

Tidligere landslagstrener Egil «Drillo» Olsen har Norges høyest mulige trenerutdannelse, UEFA Pro Lisens, og har i tillegg til herrelandslaget trent en rekke klubb- og aldersbestemte landslag. Med hovedfag i idrett fra Norges idrettshøgskole (NIH), har han siden han avsluttet sine studier i 1974 undervist på NIH, kun med korte avbrekk i forbindelse med treneroppdrag. Tilnavnet «Drillo» fikk han i sin tid som spiller i Vålerenga.

Forhåndspåmelding av lag med maks 6 personer skjer ved å sende en e-post med navnet på laget, og hvor mange dere er, til mabe@lier.kommune.no. så reserverer vi et bord til dere. Kommer du uten lag, møt opp og finn en egnet plass.

18 års aldersgrense med mulighet for vergeordning. Bord og stoler setter ut og baren er åpen.

Billetter kan kjøpes på lierkulturscene.no, eller på Lier Bibliotek.

Hvor: Lier kulturscene

Når: Torsdag 13. februar kl. 19