Høyre stemmer for å skrote Buskerudbypakke 2

Dermed blir det etter all sansynlighet flertall for å skrinlegge bompenger og BBP2 i kommunestyret i Neder eiker onsdag.

Mandag kveld hadde Nedre Eiker Høyre gruppemøte, og der kom lokallaget fram til det endelige svaret om hva de skal stemme i kommunestyret når Buskerudbypakke 2 skal stemmes over.

Høyre stemmer med Frps forslag om å skrote bypakka, forteller gruppeleder i Nedre Eiker Høyre Tor Tveter.

Det tok faktisk litt tid og vi hadde en diskusjon, utdyper han.

Dette betyr at Buskerudbypakke 2 ligger an til å bli nedstemt i kommunstyret i Nedre Eiker i morgen.

Tveter forteller at det var forskjellige synspunkter om bypakka i Høyres kommunestyregruppe, men at uenigheten ikke var stor.

Det var to-tre stykker som kanskje syntes vi skulle beholde den, men det har aldri vært noen stor glede for noen i partiet i denne pakka, konkluderer han.

Onsdag 22. mai stemmer kommunestyret i Nedre Eiker over hvorvidt Buskerudbypakke 2 skal skrinlegges. Rådmannen i Nedre Eiker foreslår i sin innstilling å la pakka leve fram til etter valget, men nå ser det altså ut til å bli flertall for å skrote den umiddelbart.

Både Buskerud Høyre og Drammen Høyre har tidligere sørget for at Frps forslag om å skrinlegge Bukserudbypakke 2 ikke kom opp til votering, men nå stemmer altså Nedre Eiker Høyre for Frps forslag.

Les også: Far og datter (Frp) i spissen for å stanse bomring i Drammen