Høydramatisk avslutning for Drammen borte mot Follo

Follo ledet etter første omgang, men Kristian Kjellings menn snudde kampen og ledet helt til det siste spilleminuttet i Stil Arena.

Kristian Kjelling lot en del av de yngre og mer uerfarne spille da Drammen tok seg videre i europacupen i forrige kamp, og dermed var DHK-spillerne litt mer friske og opplagte til onsdagens eliteseriekamp borte mot Follo.

Drammen har vunnet de to siste kampene, og tok også ledelsen borte mot Follo da Joakim Hykkerud satte inn dagens første mål etter nærmere to minutter spilt. Starten på kampen var målfattig, og det gikk over fem minutter før Follo klarte å snu kampen og lede 2-1.

Lagene byttet på å lede gjennom hele omgangen, noen ganger med ett eller to måls differense, men ingen av lagene klarte å feste sitt grep om kampen. Dermed var det også helt jevnt og 12-12 til pause i Stil Arena på Ski.

Hykkerud starten den andre omgangen som den første, med å sette inn omgangens første mål og gi Drammens håndballherrer ledelsen. Aksel Horgen og Espen Lie Hansen sørget så for en pangstart på de siste 30 minuttene, og sørget for at gjestene koblet grepet på kampen.

Kastet vekk poengene i sluttsekundene

Drammen førte an med to og tre måls ledelse de første 20 minuttene av omgangen, men med ti minutter igjen utlignet Follo til 20-20. De ti siste minuttene ble veldig nervepirrende, og målfattige. Bare fire mål ble scoret totalt de siste ti minuttene, og Drammen scoret de to første og ledet med to mål da det gjensto i underkant av to minutter av kampen.

Likevel skulle det vise seg at Kristian Kjellings menn ikke skulle få med seg alle poengene, da Follo først reduserte. Aksel Horgen skjøt så i stolpen, pg etter at Follo hadde utlignet måtte Espen Lie Hansen se sitt skudd bli reddet med fem sekunder igjen av kampen. Dermed endte det 10-10 i den andre omgangen, og 22-22 totalt.

Jesper Meinby Pedersen og Joakim Hykkerud scoret fem mål hver, og var med det mestscorende for Drammen. Med det ene poenget blir Drammen liggende på tredjeplass med 13 poeng. På dårligere målforskjell enn Elverum, men foran Bækkelaget på sammen poengsum. Kolstad leder tabellen med 15 poeng, og en kamp mer spilt.