Hamoud legger opp etter sesongen

Godsets Mounir Hamoud legger skoene på hylla for å starte i ny jobb som spillerutvikler i NFF Buskerud.

Etter åtte sesonger i Strømsgodset har Mounir Hamoud blitt ansatt som kretsansvarlig for spillerlogistikk i NFF Buskerud, og velger dermed å legge skoene på hylla etter sesongen. Det melder Strømsgodset på sine nettsider fredag kveld.

– Dette er en flott mulighet for meg. Jeg takker for tilliten og gleder meg veldig til å komme i gang med arbeidet. Men først skal vi avslutte sesongen i Godset på en bra måte, sier 34-åringen til Godset.no.

Hamoud kom til Godset fra Bodø/Glimt foran 2012-sesongen, og står med 142 kamper for klubben. Under sin tid på Marienlyst har den anvendelige spilleren fått med seg seriegull, to seriesølv og en cupfinale.

– Jeg har hatt en fantastisk tid i Godset. Jeg er blitt kjent med mange flotte mennesker, jeg har lært utrolig mye og ikke minst opplevd masse som jeg tar med meg videre. Strømsgodset er en helt spesiell klubb som står mitt hjerte nært, sier Mounir Hamoud.

Forrige vinter fikk han tildelt Bragdmerket for lang og tro tjeneste, og sportssjef Jostein Flo mener Mounir har vært en viktig mann for Strømsgodset på flere områder siden han kom.

– Mounir har bidratt mye for Godset både på og utenfor banen siden 2012. En veldig bra mann med gode verdier - alltid nyskjerrig på ny kunnskap, alltid villig til å lytte og til å bidra konstruktivt. En lojal kontinuitetsbærer og en strålende ambassadør for klubben, sier Flo.