Godset terminerte kontrakten med Martin Spelmann

Martin Spelmann er ferdig i Godset etter eget initiativ.

Danske Martin Spelmann kom til Strømsgodset fra AGF Århus før forrige sesong, men etter en halvveis vårsesong ble det bare to kamper i høstsesongen under den nye treneren Henrik Pedersen for Spelmann.

Mandag ble det klart at partene har kommet til enighet om at danskens kontrakt termineres, slik at 32-åringen kan finne seg en ny klubb.

– Martin har ikke fått ut sitt potensial her i Strømsgodset og han har ikke spilt nok førstelagsfotball. Han ønsket nå å fortsette karrieren i en annen klubb og det har vi valgt å respektere. Vi er enige om å avslutte arbeidsforholdet og vi ønsker Martin lykke til videre på veien, sier sportssjef Jostein Flo til Godsets hjemmesider.

Klubben skriver selv at det var Spelmann som tok initiativet til å terminere kontrakten.

– Jeg har fortsatt ambisjoner på fotballbanen og vil bidra i større grad enn jeg har fått gjort her i Strømsgodset. Derfor er det best for begge parter at våre veier skilles nå. Dette ble ikke som jeg eller klubben ønsket, men sånn er det noen ganger i fotballen, sier Spelmann som en forklaring på hvorfor han gikk til det skrittet.