Godset signerte dansk prøvespiller

Strømsgodset tok med seg danske Marcus Mølvadgaard ned på treningsleir i Tyrkia, og har blitt så imponert at de har valgt å skrive kontrakt med 20-åringen.

Danske Marcus Mølvadgaard har trent med Godset siden oppstarten i år, og er nå med på klubbens treningsleir i Tyrkia. Klubben har hatt den unge angriperen på blokka siden i fjor sommer, og etter å ha tatt en god kikk på han har de signert 20-åringen ut 2022-sesongen.

– Marcus er sterk i kroppen, han er rask, flink til å true bakrom og hardtarbeidende. Han kan spille både på topp og begge kanter og har spisskompetanse på områder som er viktig i vår spillestil. Så skal vi ha fokus på å utvikle andre aspekter av spillet hans over tid, sier sportssjef Jostein Flo til klubbens hjemmesider.

I 2015 var unggutten på prøvespill i Mainz, uten å få kontrakt. Siden har han spilt i danske Randers, og i fjor var han leid ut til Hvidovre i danske 1. divisjon der det ble ett mål på 12 kamper.

– Vi ser på Marcus som en spennende ung spiller og vi gleder oss til å være med å utvikle ham videre her hos oss. Han har gjort et godt inntrykk på oss, sier Flo.

Dansken er Godsets andre nysignering på to dager, etter at Niklas Gunnarsson ble signert mandag.

– Jeg er så sinnssykt glad for å ha skrevet en lang avtale og for at klubben tror på meg. Jeg gleder meg til å komme i gang, til å jobbe hardt og lære masse, sier 20-åringen.

LES OGSÅ: Rutinert midtstopper til Godset