Ferdig i Mjøndalen

Til tross for greit med spilletid for Olivier Occean denne sesongen, får ikke 38-årigen fornyet kontrakt.

Det canadiske tanksenteret Olivier Occean har mang en spiller i Eliteserien hatt sin strie tørn med å flytte på de siste 15 årene. Gjennom sine år i Odd, Lillestrøm og Mjøndalen på det øverste nivået i norsk fotball har det blitt 88 mål på Occean som nå har blitt 38 år.

Også denne sesongen har Occean scoret mål, og med unntak av Tonny Brochmann med sine åtte, var det ingen som scoret flere mål for bruntrøyene enn det Olivier Occean scoret. Likevel ender kanadieren på 41 kamper og 12 mål for klubben.

– Vi var ute etter Oliver i flere år, men fikk ikke til noe avtale. I fjor var han endelig klar og vi ble enige om en avtale fra sommeren. Etter det har han stort sett spilt fast hos oss og vært god. Vi takker Occean for en herlig tid i klubben. Occean begynner å trekke på årene og vi synes det er naturlig å gi de andre spillerne i troppen muligheten på spissplass fremover. Det er imponerende av en spiller i hans alder å prestere så godt, vi ønsker alt det beste for fremtiden, sier sportslig leder Kenneth Karlsen til klubbens hjemmesider.

Occean kom til Mjøndalen i 2018, og bidro til å sikre opprykket til Eliteserien. Før det var han innom Lillestrøm og Odd i to perioder. Både den første gangen da han kom til Norge i 2004, og da han returnerte til Odd i 2015.

LES OGSÅ: Vegard Hansen: – Skal ha 40 poeng neste år