Drammen sto imot vanvittig Nærbø-opphenting

Drammen ledet med ti mål i 2. omgang av eliteseriekampern mot Nærbø onsdag, men kunne så vidt reise hjem med seier etter hjemmelagets vanvittige opphenting.

Nærbø scoret seks av kampens siste sju mål, men måtte se seg slått 30-31 av et Drammen-lag som dermed er ett av tre med full poengpott etter to kamper.

Elverum vant 30-22 over Fjellhammer i en annen kamp mellom to lag som kom fra seier i åpningskampen, mens ØIF Arendal vant 31-25 borte mot Sandefjord.

Ambisiøse Kolstad slo hardt tilbake etter stortapet mot Fjellhammer i åpningsrunden og knuste Viking 28-17. Sistnevnte spilte sin første kamp. Siden det er 13 lag i eliteserien denne sesongen er det alltid ett lag som står over.

Bækkelaget og Runar tok også sine første poeng. Bækkelaget vendte 25-27 til 27-27 mot Fyllingen Brgen i sluttminuttene, mens Runar vant 29-27 borte mot Halden.

Anført av 10-målsscorer Viktor Petersen Norberg festet Drammen et jerngrep på vertene i Nærbø. Gjestene ledet 18-12 ved pause og var oppe i 24-14 åtte minutter ut i 2. omgang. Hjemmelaget spiste seg innpå, og i sluttminuttene i voldsomt tempo. Drammen ble berget av sluttsignalet.