Drammen senket av Elverums islandske stjerne

Elverum slo Drammen 35-31 på bortebane lørdag og rykker ifra i toppen av eliteserien i håndball.

Islandske Sigvaldi Gudjónsson, som skal til den polske storklubben PGE Vive Kielce neste sesong, var dødelig effektiv i toppkampen og scoret på alle sine ni skudd. Han ble med det toppscorer sammen med lagkamerat Lukas Sandell.

Gudjonsson og svenske Sandell bidro med fem mål hver før pause og Elverum gikk inn med en 17-14 ledelse til hvilen.

Seieren var aldri truet og med fire mål til hver fra Gudjonsson og Sandell i den andre omgangen, kunne Elverum enkelt trygge inn en 35-31 seier.

Med seieren over Drammen topper Elverum fortsatt tabellen, tre poeng ned til nærmeste utfordrer Kolstad. Drammen følger på tredjeplass, poenget bak Kolstad.