Drammen henter svensk OL-medaljør

Kristian Kjelling henter inn en gammel kjenning for å forsterke laget på grunn av skadesituasjonen.

Drammen har i helgen signert den profilerte svenske bakspilleren Jonas Larholm. Han kommer fra Sävehof etter et tolvårig langt utenlandseventyr i ulike klubber. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider mandag.

– Etter at Gøran (Sørheim) og Andrè (Christiansen) ble skadet har vi vært på utkikk etter å forsterke laget. Jonas Larholm er en meget erfaren spiller med mange unike egenskaper. Han har en imponerende spillintelligens og han kan uten tvil tilføre oss mye. I tillegg behersker han flere ulike posisjoner i både forsvar og angrep, sier trener Kristian Kjelling til klubbens nettsted.

Klubben opplyser om at Larholm har gjort 211 landskamper og over 600 mål for Sverige og var med om å ta OL-sølv i London 2012. Hans utenlands karriere startet i spanske Barcelona i 2006. Etter det har han spilt i både Ungarn og Danmark, i kjente klubber som Pick Szeged, TT Holstebro og Aalborg.

Larholm kommer til Drammen allerede torsdag, og Kristian Kjelling håper å ha sin gamle lagkamerat spilleklar allerede til helgens kamp mot Arendal.