Drammen greit videre

Kristian Kjellings menn tok seg oppskriftsmessig videre fra fjerde runde i cupen, men det var ikke alle elitelagene som var like heldige.

Drammen, Elverum og Bækkelaget, som er de andre ubeseirede lagene i eliteserien, tok seg greit videre. Drammen vant 31-22 borte mot Lillehammer Faaberg, Elverum vant 36-28 over Fold-St. Hallvard i Rykkinnhallen, mens Bækkelaget lekte seg til 37-20 borte mot Fjellhammer. Halden vant greit 26-26 borte mot Viking TIF.

ØIF Arendal har fått lei start på sesongen og røk 33-35 hjemme for FyllingenBergen i håndballcupens åttedelsfinale.

Hjemmelaget kom tidlig under og hadde 2-7 og 8-13 å hente inn igjen i 1. omgang. Det var likevel jevnt til pause, da gjestene ledet med ett mål (15-16).

Også etter hvilen var det FyllingenBergen som tok initiativet og var oppe i 27-20-ledelse før ØIF skjønte alvoret. Laget var à jour på 29-29 og 30-30, men kom seg ikke foran, og gjestene kunne hale i land 35-33-seieren.

Kjetil Åndal og Inge Aas Eriksen var vanskelige å stoppe, og begge endte med sju mål. Hos hjemmelaget scoret Sondre Paulsen 10 mål.

Ellers inneholdt åttedelsfinalene ingen store skreller, selv om Kristiansand fra 1. divisjon slo eliteserielaget Follo borte med 27-24 og Kolstad, som er uten poengtap i eliteserien, måtte se seg slått 30-26 av Haslum.