Nyheter

Disse 27 restaurantene er med

Forrige gang var det 22 restauranter, men i høstferieuken er det disse 27 restaurantene du kan besøke.

«Yo Thai» – Kylling Green Curry eller Yo-Thai Maki

«Singh Saab Indian Restaurant» – Chicken Curry med ris og salat

###

«Bølgen & Moi Drammen» – Langtidsbakt svinenakke fra smokeren

«Ask og Loke» – Smørstekt torsk med bacon, ertepuré syltet løk og tørket dill

«Condelica AS» – Alle typer pizza

«Ypsilon Bar» – Høstens Lammegryte

«Vertshuset Oscar og stallen» – Biffsnadder med salat, pommes frites, bearnaise/peppersaus

«Peppes Pizza» – Valgfri Classic Chicago porsjonspizza

«Pigen» – Pigens Club og Blåskjell asian

«Jonas B. Gundersen» – Italiensk og amerikansk pizza

«Lizzi’s pizza» – Pizzabuffet

«Café Picasso» – Dansk hakkebøf med bløde løg

«Brask og Bramm» –

Hjemmelaget lasagne, med nystekt foccacia og frisk salat
###

«Clarion Collection Hotel Tollboden» – Langtidsbakt skinkeknoke med sopp og timianpølse, bakt løk

«Scandic Ambassadeur» – Helstekt entrecotê med sopp, løk, spinat, ovnsbakte småpoteter

«Skutebrygga» – Langtidsstekt entrecote med ovnsbakte rotgrønnsaker

«Skjenkestua» – Flesk og duppe

«Hos Solveig» – Fårikål

«Burgerhouse Drammen» – Saftig juicy Bacon med fries

«Drammen Delikatesse» – Boeuf Bourguignon og Lasagne

«Papirhuset» –

Italiensk pizza m/ mozzarella, skinke, sjampinjong, ruccola
###

«Strømsø Konditori» – Sprøbakt torsk med råkost, remulade og poteter

«Los Tacos» – «Signatures» retter inkl. en liten mineralvann

«Safran» – Chicken Tikka Masala med naanbrød

«Cafe Grua» – Alle typer pizza fra vår meny

«Frukt og grønt» – Andeconfit med bønnecassoulet

«Brasserie Felix» –

Oksemedaljong med ratatouille
###

Mer fra Dagsavisen