Deilas New York City kunne juble for årets første seier

Ronny Deila og hans New York City sikret det som potensielt kan bli tre viktige poeng da de slo David Beckhams Inter Miami 1-0 i MLS mandag.

Dermed sikret New York City tredjeplassen i gruppe A i «MLS is back»-turneringen, som kan gi plass i åttedelsfinalene.

De fire beste treerne går videre. Med mandagens seier er Deilas menn tredje best av de seks treerne. De fem andre gruppene har fortsatt en kamp igjen å spille.

Kampens eneste mål kom halvveis i andre omgang. Ismael Tajouri ble slått gjennom av Alexandru Mitrita før han trygt plasserte ballen bak keeper Luis Robles.

For Inter Miami ble det ekstra tungt da Juan Agudelo fikk sitt andre gule for dagen og måtte spasere av banen ett minutt på overtid.

Inter Miami, med David Beckham som president og eier, har fått en tøff start i MLS. I sin første sesong har de tapt samtlige fem tellende kamper.