Braathen får sjansen i Beaver Creak

Norges Skiforbund Alpint stiller med 18 utøvere i de kommende verdenscuprennene i USA og Canada, og etter å ha stått over i Levi sist er Lucas Braathen igjen med for Norge.

På sine hjemmesider onsdag presenterte Norges Skiforbund lagene som er tatt ut til verdenscuprennene i USA og Canada.

– Lucas Braathen er klar for sin debut i Beaver Creek etter den knallsterke 6.-plassen i Sölden. Braathen får også med seg de lovende unggutta, Fabian Wilkens Solheim og Atle Lie Mcgrath, til storslalåmrennet i USA, skriver forbundet.

Det er fem menn og åtte kvinner som utgjør troppen som er på plass i henholdsvis Killington i USA og i canadiske Lake Louise denne uka. I Killington skal det kjøres storslalåm og slalåm kommende helg, mens det er klart for utfor og super-G for mennene i canadiske Lake Louise med første gjennomkjøring i utfor onsdag kveld norsk tid. 

Første helga i desember er det kvinnene som kjører fart i Lake Louise. Her stiller Norge med Kajsa Vickhoff Lie på startstreken.

I Lake Louise er det Kjetil Jansrud, Adrian Smiseth Sejersted, Stian Saugestad, og Kajsa Vickhoff Lie som får sine sesongdebuter i verdenscupen. 

LES OGSÅ: