En buss og en personbil kolliderte på fylkesvei 818 i Marker i Østfold torsdag. En åtte år gammel jente mistet livet på sykehuset fredag.

8-åring døde etter trafikkulykke i Marker

En åtte år gammel jente fra Fredrikstad mistet livet etter at en buss og en personbil kolliderte på fylkesvei 818 i Marker i Østfold. En 18-åring fikk alvorlige skader.

En åtte år gammel jente er død etter at en buss og en personbil kolliderte på fylkesvei 818 i Marker i Østfold torsdag formiddag. En 18-åring fikk alvorlige skader.

8-åringen ble erklært død av sykehuset fredag, skriver politiet i Østfold på Twitter.

Øst politidistrikt bekreftet tidligere fredag at tilstanden til 18-åringen hadde gått fra moderat til alvorlig skadd. I tillegg er tilstanden uavklart for en 46 år gammel mann.

Fire personer fra Fredrikstad, ifølge Fredriksstad Blad, satt i personbilen som kolliderte med en buss ved Kallak i Marker torsdag formiddag.

Krimteknikere og folk fra Statens vegvesens ulykkeskommisjon var torsdag ettermiddag på stedet for å finne ut hva som var årsaken til ulykken.

– Vi har våre tanker om det, men det er for tidlig å si noe om årsakssammenhenger ennå, sa operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt til NTB.

(©NTB)

Les også: Historisk lave ulykkestall på veiene i Østfold