Stjernen overkjørt av Storhamar

Stjernen ble fullstendig overkjørt av Storhamar i fjerde og siste kvartfinalematch hjemme i egen hule onsdag kveld.

Stjernen - Storhamar 0-6 ( 0-2, 0-0, 0-4)

Storhamar kjørte over Stjernen med 6-0 i fjerde og siste kvartfinaleoppgjør, som også ble årets aller siste kamp for hjemmelaget. En nokså trist affære for halvtomme tribuner.

Spillemessig var midtperioden tross alt en aldri så liten opptur, som gir håp for neste sesong. Der holdt Stjernen overraskende den overlegne motstanderen til 0-0, etter heroisk innsats av det meget ungdommelige og urutinerte hjemmelaget. Men så tok kreftene slutt.

«To nummer for store»

– Storhamar var klart to nummer for store for våre unggutter. De kjempet innbitt, men mot et Hamar-lag fullt av garvede, rutinerte toppspillere var de temmelig sjanseløse. Husk at vi også manglet en rekke toppspillere som spilte tidligere i sesongen for oss, sa Stjernens markedssjef Ørjan Løvdahl til Demokraten etter kampslutt.

Den fjerde og siste kvartfinalen ble, ikke helt uventet, preget av flere utvisninger og mer slåssing enn vanlig er i Stjernehallen. Hjemmelaget fikk totalt åtte tominutters utvisninger, og hele fire av disse i siste periode. Storhamar fikk på sin side sju tominuttere totalt.

Bare 500 tilskuere møtte opp i sesong-avslutningen, og selv på Stjernens ståtribune – der mange av «blodfansen» holder hus i tykt og tynt – har det sjelden vært så glissent mellom de rødkledde entusiastene.

Etter 11-1-tapet i den andre sluttspillsmatchen gikk dessverre mye av luften ut av byens iskrigere. «Ingen» trodde på avansement til semifinalen etter denne nedsablingen hjemme i egen hule.

Darren jakter ny trener

Oppgavene for den nye kanadiske sportsjefen Darren Treloar og markedsjef Ørjan Løvdahl med flere, blir i dagene og ukene fremover mildt sagt utfordrende. På den positive siden har klubben allerede signert med de aller fleste av de yngre, lovende spillerne.

Men først er det Stjernegalla for blant annet de trofaste sponsorene på lørdag på City. Så blir det sluttspill for Stjernens U21-lag, der seks-sju av det tapende a-lagets spillere blir verdifulle forsterkninger.

Forøvrig er det sportssjef Treloar som nå er ansvarlig for å finne neste års trener. Rune Gulliksen gir seg som kjent definitivt nå.