Stjernen Hockey permitterer hele det sportslige apparatet

Dette med bakgrunn i den uavklarte situasjonen med utsatt NM-sluttspill som følge av spredning av koronavirus, skriver Stjernen i en pressemelding.

Stjernen Hockey Fredrikstad Elite har onsdag formiddag i et allmøte informert spillere og sportslig apparat om at permitteringer nå dessverre er nødvendig med umiddelbar virkning.

– Dette er en svært vanskelig situasjon for klubben, de ansatte og spillerne våre, men med den usikkerhet vi nå opplever har klubbstyret bestemt at permitteringer er riktig. Slik situasjonen er nå kan ikke spillere og sportslig apparat utføre jobben de er ansatt for. Vi beklager overfor de berørte, sier styreleder Gisle Årnes i pressemeldingen.

– Må sikre fornuftig drift

De varslede permitteringene har bakgrunn i at Norges Ishockeyforbund mandag besluttet å utsette oppstart av årets NM-sluttspill. Onsdag ettermiddag ble det klart at sluttspillet er avlyst.

– Som alle ansvarlige bedrifter må selvfølgelig også vi ta grep for å sikre en fornuftig drift, men det er klart dette er kjipt. Dritkjipt, sier Årnes til Demokraten.

Styrelederen forteller at det var et samlet styre som tok beslutningen i går kveld, og at permitteringene i første omgang gjelder det sportslige apparatet.

– Men vi må også vurdere ytterligere permitteringer fortløpende, sier Årnes.