Stjernen berget to poeng mot Ringerike

Stjernen berget så vidt seieren mot bunnlaget Ringerike. Det stod 4-4 etter full tid. Ett eneste skudd i "sudden death" sikret to poeng.

Akkurat som mot de tre siste motstanderne både hjemme og borte, ledet Stjernen 2-0. Denne gang kom sjokkåpningen i 2.periode. Den første perioden var målløs. Selv om Stjernen var overlegen i skudd mot mål.

Raskere en noen gang kom sjokkåpningen i midtperioden. Etter bare 51 sekunder sto det 2-0 til hjemmelaget. Men akkurat som i alle andre kamper de siste 3 ukene jevnet det seg ut. Og kampen mot iskrigerne fra Hønefoss og omegn ble uhyre jevn og spennende. Selv om Stjernen hele kampen igjennom var best på skudd mot Ringerike. Og burde ha sikret seieren lenge før ordnær tid var ute.

Hørte brølet fra parkeringen

Elleve minutter før slutt ledet bortelaget 4-2 - og da regnet de fleste på tribunen med at slaget var tapt. Atter en gang. Men de to importene Ponomarenko og Lindgren ville noe annet. Først reduserte Maksims til 3-4. Og bare 42 sekunder før full tid utlignet svenske Albin Lindgren til 4-4. Mange av de 1100 tilskuerne var langt ute på parkeringen, da jubelen dirret i takbjelkene.

I forlengningen trengte Minnesota's Petter Lindblad bare 42 nye sekunder før han banket inn 5-4. En fantastisk opphenting som viser at det bor mer i dette Stjernen-laget enn de fleste er klar over. Trener Rune Gulliksen har ikke hatt mange dagene på seg -men han har gjort noe med Stjernen-gutta som få trodde var mulig etter 4/5-deler av begredelig sesong.
Kanskje til og med et lite mirakel er mulig i kvartfinalen av sluttspillet. Det starter om få uker.