Seksmålskamp da Kråkerøy tapte: – Ikke her vi skal ta tre poeng

(I HORTEN) (Ørn-Horten - Kråkerøy 4-2) Kråkerøy-forsvaret sovnet i to kontringer på rad. To mål i fleisen ble et faktum.

– Det er egentlig en merkelig kamp, dette her. Begynner fra de første ti minuttene, sier Kråkerøy-trener Jon Hermansen etter kampen.

For selvom været ikke var til å klage på, ble Kråkerøy-spillet etter de nevnte ti minuttene tildels under forventet.  Ørn Horten satte inn 1-0 etter tjue minutter. 

Vanskelige kombinasjoner og lite som minnet om glanskampene tidligere i sesongen.

– Vi detter litt ut av det i perioder, spesielt når de scorer det første målet sitt. Det svinger i hele kampen, men seier eller poeng her idag ville ikke vært fortjent, sier en ærlig Kråkerøy-trener.

Ørn Horten scoret hele fire ganger og ledet 4-0 før det gjenstod et drøyt kvarter av kampen. Da reduserte Kråkerøy to ganger. 

– Vanskelig oppgave

Ørn-Horten på Lystlunden stadion er ikke en enkel oppgave. Serietoeren har kun tapt én kamp hjemme og puster serieleder Moss i nakken. 

– Det var likevel perioder i kampen hvor jeg følte vi fikk litt dårlig betalt etter noen store sjanser. Man blir hardt straffet når man ikke følger med hele tiden, fortsetter treneren.

Han tok med seg en tynn tropp til Horten, men lyspunktet var at flere fikk muligheten til å spille seniorfotball.

– Vi får vente med å få tilbake de spillerne som ikke var med i dag til neste kamp og bruke uka godt. Ørn borte så jeg på som en vanskelig oppgave, og det er ikke her vi skal ta tre poeng, fortsetter han.

Martin Stafseng Kråkerøy 2017 Ørn Horten kaptein

– Tøff divisjon

Kråkerøys første målscorer Joakim Olsen mener laget gjorde en bra kamp, tross resultatet. Nå handler det om å brette opp ermene og gi alt i de tøffe kampene som gjenstår. 

– Vi er for dårlige innenfor begge 16-meterne, og da blir man straffet. Kråkerøy er på ingen måte favoritter idag, men likevel surt å ikke få med seg noe som helst, sier Olsen til Demokraten.

– Det er en tøff divisjon vi spiller i, og det viktige er å ta poeng der vi bør da poeng. Så får vi bare tåle sånne kamper som dette også.

Han satte som nevnt inn Kråkerøys første scoring. Da keeper Jorge Vieira rotet med Olsen rett på, kunne sistnevnte sette inn reduseringsmålet. 

– Det blir mye rot på slutten, og når ballen detter ned er det bare å skyte, sier målscoreren Joakim Olsen som delvis er enig i at dette er kanskje det mest bisarre målet han har scoret.