Gustafsson: Aldri sett noen prate bort en utvisning

Stjernen-trener Bengt Åke Gustafsson fornøyd med lagets midtperiode -ikke like fornøyd med dommerne som lot seg overbevise om å sløyfe en allerede idømt Sparta utvisning.

3. periode

1 min: Hodene til bortelaget er ikke med ut på isen -stor Sparta mulighet rett fra drop!

2 min: Hang i tauene, men er med igjen nå.

3 min: Nok en 2-min til Stjernen. Markus Mikalsen, tripping

4 min: Sparta etablerer power play, men holdes unna de store muligheten. God boks.

5 min:: Fulltallige!

6 min: Gjennom Fredrikstad-brillene ser dette slett ikke uoverkommelig ut.

7 min: Nok en skarp kontring av Stjernen. Ender i snappen.

8 min: Vass mulighet for Stjernen.

10 min: Mye spill i Stjernens sone. Ikke veldig farlig.

10 min: Stor Stjernen mulighet. Nesten vanskeligere å misse enn å score!

11 min: Power break

12 min: Stjernen kjører på, men klarer ikke å score. Sparta slår til icing.

13 min: Stor mulighet til gjestene fra kloss hold, men klarer ikke å løfte pucken over keeper.

13 min: ENDA en utvisning til Stjernen. Mikael Mikalsen, 2-min.Gjestene får INGENTING gratis av dommerkvartetten!

14 min: Stor sjanse for Sparta, men pucken blåses himmelhøyt over. 1 min igjen av utv....

15 min: MÅL: 4-2

16 min: Utvisning til hjemmelaget.

17 min: Det begynner å haste. Ser mørkt ut for Stjernen. 1:20 igjen av overtallet.

18 min: Sparta holder unna. Fulltallige

19 min: Tja...

19 min: Tomt Stjernen-bur.

19 min: MÅL! 5-2

Finito

2. periode

1 min: Vi er igang!

4 min: Blokkering foran Stjernens mål

3 min: Stjernen mer med på notene!

4 min: MÅÅÅÅL!!! 1-1 Peter Lindblad (Sundelius) avslutter kontringen i nettmaskene!

4 min: 2 min utv. til Stjernen

5 min; MÅL: 2-1. Rakk så vidt å sette seg ned før hjemmelaget setter inn 2-1 (7 sek)

6 min: Stjernen er fulltallige, men det ser ikke slik ut når hjemmelaget kjører karusell! Nygren holder gjestene inne i kampen!

7 min: Gigantisk mulighet for Stjernen, men pucken går over mål. Ny mulighet like etterpå, men skuddet blokkeres.

8 min: Det svinger bra i spillet nå -begge veier. Kampen har tatt fyr!

9 min: Stjernen fanger en feilpass i Spartas sone, men avslutter for fislete. Sparta kontrer -Nygren redningsmann!

11 min: Stjernen tør mer!

13 min: Tøffere i egen sone, og står høyere når hjemmelaget har puck i egen sone. Løper fortsatt etter, men mye vanskeligere for Sparta å herje.

14 min: MÅÅÅÅÅL!!!: 2-2. Mikael Mikalsen visper pucken forbi keeper.

15 min: MÅL: 3-2. Nok en gang svarer sarpingene umiddelbart. Magnus Nilsen

15 min: Nok en 2-minutter til gjestene. Power break. Forrige undertall holdt Stjernen unna i bare 7 sek...

16 min: Max Nygren holder egenhendig Stjernen inne i kampen!

17 min: Fulltallige!

18 min: Skikkelig nerve i kampen!

18 min: Stjernen alene med keeper. Blir tatt. Sparta får utvisning, men dommeren ombestemmer seg! UTROLIG!

19 min: Stjernen biter seg fast i Spartas sone nå! 1 min igjen

20 min: PAUSE 3-2, skudd 22-15, En herlig periode for alle hockeyfans!

1. periode

Vi er i gang!

1 min: Hårsbredd unna Sparta-scoring!

2 min: Nok en farlig mulighet til hjemmelaget.

3 min: Presset roet seg litt nå

5 min: Skuddstats. 4-1 gir et veldig riktig bilde, dessverre.

6 min: Skarp kontring fra gjestene! Stjernens beste mulighet så langt.

6 min: Lukter svidd av derby-taklingene!

7 min: Enda flere Sparta-muligheter!

7 min: MÅL 1-0. (T. Kristiansen) Det måtte komme. Enormt trykk fra hjemmelaget.

9 min: Status quo

12 min: Presset ikke like sterkt. Stjernen på hyppigere besøk i Spartas sone uten å skape så mye, men uansett en forbedring.

13 min: En hårsbredd fra 2-0 via kjøkkenveien!

14 min: Power break.

15 min: Litt smågruff. Utvisn til begge lag. 2+2 hver. (M. Ponomarenko for Stjernen)

19 min: Stor Stjernen-mulighet!

20 min: PAUSE: 1-0, skudd 11-5