«Folk i Stjernen»: Leo Kruse

Leo Kruse (8) har vært med pappa i Stjernehallen siden han var to år. Nå handler alt om skøyter, kølle, puck og klubblivet.

Av Geir Karlsen/Stjernen Hockey

Leo Kruse spiller for øyeblikket for Stjernens U8-lag, men er allerede en rutinert ung herremann i Stjernehallen. Han har vært med sin far, Patrik, i Stjernen-miljøet siden han var to år gammel.

LES OGSÅ: Stjernen markerer 60 år med 60 gamle og nye helter (Demokraten+)

Leo har allerede fått gode minner fra Stjernen – både fra tribuneplass og som spiller. Fra tribunen var A-lagets kamper mot Sparta i romjula 2019 et høydepunkt, mens han som spiller synes deltakelse i sin første kretsserieturnering var spesielt artig.

Som flere av de yngre spillerne vi har snakket med, snakker også Leo om Stjernen som mer enn en hobby – det er blitt en livsstil. Han har, som nevnt, vært i hallen med sin far siden han var to år gammel og begynte tidlig med skøyter. Det er hockeyspiller han vil bli. Han tilbringer så mye tid i hallen at Stjernehallen er blitt hans andre hjem, og gleder seg til mange år framover på isparketten.

LES OGSÅ: Andreas Heier vokste opp med tommelen til fatter'n og mammas matpakker (Demokraten+)

Ved siden av hockeyen går Leo på Ambjørnrød skole og tilbringer tid med familie og venner. Han er ofte å se ute i gata i nabolaget, hvor han spiller både fotball og hockey. Det er flere i lokalområdet som spiller for Stjernen, så de spiller ofte sammen ute.

Artikkelen er først publisert på Stjernens egne nettsider, og gjengitt med tillatelse fra Stjernen Hockey.

Flere «Folk i Stjernen»: